keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Tattirisottoa & Creme brulee


Moi!

Oon aina ajatellu et risoton tekeminen olis jotenki tosi vaikeeta, mut kun luin WTD:n Natan (klik) postauksen oli pakko "rohkaistua" ja kokeilla itekin! Yllätyin positiivisesti miten helppoa toi risoton tekeminen oli! 




































Risoton tein Natan ohjeella ja tuli tosi hyvää! Mistään en löytäny tuoreita herkkutatteja, niin ostin jotain säilöttyjä suolaliemessa, vinkkinä pakko sanoo et suolan kanssa saa olla kyllä tosi varovainen itellä meni ehkä ihan aavistus liikaa. Kyljessä meillä oli pieni mozzarella salaatti vähän freesaamassa ja jälkkäriks creme bruleet, nam! Jos ette oo viel testannu risottoa ni nyt tekemää!

<3 - e

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä sekä risotto että creme brulee! Risottoa on tullut välillä tehtyä, mutta creme bruleeta en ole koskaan tehnyt itse, pitäiskin kokeilla :)

    VastaaPoista
  2. Joo oli helppo tehä seki! Kannatta ehottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :) - e