perjantai 15. syyskuuta 2017

Parasta just nyt.
    Morooo!

Aika hiljasta ollut täällä blogin puolella, pahoittelut siitä. Viime päivinä oon painanu vaan duunia eikä oo oikeen löytyny aikaa ( lue: kiinnostusta ) kirjotella mitään.. Nyt mulla olis puolisen tuntia ennen kun alan valmistautumaan iltavuoroon, joten tässä tulis muutama ihan perus homma mikä on parasta just nyt. Lets go..


1. Se että muistin ostaa eilen kahvia ja pyykinpesuainetta! Hitto mikä aamu oli eilen ku olin jo keittämässä kahvia ja ku avasin kahvi purkin ni tuli mieleen samantien et sehän loppu eilen enkä muistanu kauppareissulla koko hommaa :( meni kyllä koko aamu ihan reisille ku otti päähän niin paljon :D Tänään mua siis ilahdutti kovasti se että sain keitettyä ne aamukahvit. Aikalailla sama homma pyykinpesuaineen kanssa, ihan kiva ku on taas puhtaita kledjuja.


2. Hopea shampoo! Mulla loppu jo aikoja sitten, nyt kävin ostamassa lisää ja tosta (lorealin on paras!) oli joku tarjous että sai ison pumppupullon parillakympillä :)


3. Oon tehny tällä viikolla pari työ-vuoroa itiksessä ja on ollu ihan super kivaa vaihtelua! Oon jotenki enemmän elementissäni jos on vähän kiire kokoajan.


4. Se että talous on nyt vähän tasaantunu, laskut on maksettu ja palkka juoksee :) vaikka sanotaan että raha ei tuo onnea niin kyllähän tää elämä nyt on hitosti helpompaa jos ei tarvii laskea ihan jokaikistä penniä.


5. Nyt ku toi talous on vähän tasaantunu ni onki hyvä pistää kaikki haisee, koska yolo :D Hetken päästä varmaan taas valitan persaukisuutta.. no ei vaan. Mulla alkaa tän päivän jälkeen 3pv vapaat ja löydettiin aika edulliset lennot berliiniin! huomenna siis lähetään ja maanantaina tullaan takasin. Ei käydä ikinä miehen kanssa missään treffeillä niin nyt sit päätettiin ( minä päätin ) että pakko päästä jonneki. En malta oottaa! Nyt kuuluukin kysymys et onks siellä ketään kuka olis käyny berliinissä? Mitä sielä kannattaa tehä? Parhaat raflat? Tai ihan mitävaan vinkkejä otetaan ilomielin vastaan!

IIIIHANAA alkavaa viikonloppua kaikille pusnammoi! <3 - e

6 kommenttia:

 1. Kannattaa myös kokeilla Fudgen hopeashampoota joskus, se on ihan loistotuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon kuullu monet kehut fudgesta, mut mä en ehkä tykkäis siitä niin paljon ku taittaa niin helposti siniseen. Toi lorealin menee enempi liilaan :) - e

   Poista
 2. Kiva postaus ja ihanan arkisia positiivisia juttuja tässä. 😍

  VastaaPoista
 3. Oii Berliinissä ois ihana käydä!😍 Mä oon joskus ihan naperona käynyt joten en muista siitä oikeastaan mitään hahah :D ja allekirjoitan ton että Lorealin hopeashampoo on parasta!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :) - e