maanantai 24. heinäkuuta 2017

Visa tapissa.
Moi!

Oon maininnutkin jo aiemmin että vaihdoin työpaikka tossa kesäkuun puolivälissä. Tänään on 39:säs päivä ilman palkkaa ja vielä 7 päivää edessä. Tässä vaiheessa voin rehellisesti sanoa että alkaa ahdistus jo painamaan aikalailla, stressi tasot nousee ja en oikeen jaksa tehä mitään tai nähä ketään. Seuraava palkka mikä tulee on vaan kahdenviikon ajalta ja sillä pitää kituuttaa vielä elokuun loppuun. Nyt on jo olemattomat säästöt käytetty, viety kolikot pankkiin ja pullot kauppaan :D Onneks sentään mies tienaa ettei tarvii pelkkiä kynsiä syödä. Mä en vaan yhtään tykkää pyytää rahaa muilta ja se kasvattaakin tätä ahdistus asiaa entisestään. Halusin tehä tämmösen Note To Future Me- postauksen että muistan nää fiilikset vielä sittenkin kun talous on tasaantunut, toivottavasti joskus :D

- Muista olla kiitollinen siitä että kaupassa käydessä ei oo pakko laskea laskimella riittääkö kate kassalla.


- Ja siitä että ei tarvii miettiä ostaako banaaneja vai omenoita, vaan voi ottaa kumpiakin.


- Tuoreet marjat ah niiiin hyviä , mut niiiiin kalliita. Näihin mä aijon tuhlata heti ku mahollista!


- Muista olla kiitollinen että voi tankata auton tankin täyteen eikä jollain roposilla ja toivoa ettei kukaan nää..


- Mä niin toivon ettei mun naamarasva olis just loppunu. Ei mitään tsäänssejä ostaa kolmenkympin rasvoja just nyt. Oo siis kiitollinen että jotain noinki ylellistä on käytössä.


- Osta itelles jotain kivaa. Nyt alkaa olemaan vahvasti sellasia " Tekis mieli vaan ostaa jotain, ihan mitä vaan, jotain kivaa " fiiliksiä.


- Muista kuinka onnellinen ja kiitollinen voikaan olla keskiviikkona tulevista lapsilisistä.


- Lähe ulos ja tee jotain! On niin perseestä kun ei oo rahaa tehä mitään.
Tälläsiä fiiliksiä tälläkertaa, eiköhän tää tästä kohta ala vähän helpottamaan :D Onkos siellä ruudun takana muita köyhiä kirkonrottia? Ja jos ei oo niin muistakaahan arvostaa noita pikkujuttujakin :)
<3 - e

11 kommenttia:

 1. Täällä on yksi köyhä yh-äiti. Elmästä pystyy todella nauttimaan,vaikka rahaa ei olisikaan käytettäväksi.
  Ymmärrän todella hyvin stressitasosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mulla normaalistikaan tunnu mitään ylimäärästä olevan ja ihan kivaa tää elämä silti on :) Nyt on vaan vähän huonot ajat menossa. -e

   Poista
 2. Huh, pystyn niin samaistumaan tunteisiisi, tuo on harmillisen tuttua aina työpaikkaa vaihtaessa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Täältä kans pystytään oikein hyvin samaistumaan! :) Mä aloitin kiinteistönvälittäjän duunit 01.04. (mutta olin edellisestä duunista kesä- ja talvilomalla 12.05. saakka, eli periaatteessa siihen saakka tuli vielä palkkaa) ja vielä ei ole uudessa duunissa ensimmäistä tiliä tullut. Jännityksellä ja kauhulla odotetaan, kauanko menee! Olin kyllä varautunut tähän, mutta kyllä se silti ahdistaa, että jos tuleekin tilanne, että säästöt loppuvat eikä yhtään myyntiä ole vielä tullut. Onneksi olen sentään saanut ihan hyvin kuitenkin kohteita myyntiin, että voihan sitä sitten käydä niin että kaikki kohteet myyvät lyhyessä ajassa ja saan kerralla monen kuukauden palkan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. auts! eiks teillä oo mitään pohjapalkkaa? ite oon kans myyjänä Telialla, meil on onneks ihan kohtalainen pohjapalkka. Provikat tuleeki vasta sit elokuun lopussa :D Mua kiinnostelis hirveesti toi kiinteistövälitys myös mut en oo uskaltanu lähteä koittaa! Tsemppiä kauppoihin!

   Poista
 4. Tää oli tosi silmiä avaava postaus, ja kivasti toteutettu! :) mulla itselläni oli kanssa vähän samanlainen tilanne pari vuotta sitten kun muutettiin omaan kotiin eikä opitotuet vielä tulleet, eikä tuohon aikaan meillä kummallakaan ollut töitä :D selvittiin siitä kuitenkin kun ei se kauaa kestänyt, mutta viimeisinä päivinä ilman rahaa oli tosi tukalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo nää on näitä, eiköhän tää kohta ala täälläkin helpottamaan :) ja kiitos! - e

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Oli samat tuntemukset vielä pari viikkoa sitten! Toukokuun jälkeen tulot loppuivat ja muutettiin avopuolison kanssa yhteen ja nyt olen ollut riippuvainen hänen tulostaan. Tietenkään itelleni en oo mitään voinut ostella. Sain kuitenkin viimein monien yritysten jälkeen kesäksi töitä, joten se helpottaa edes hieman tulevaa syksyä, vaikkei tässä nyt rikastukaan! 😍 Ja pakko oli lisätä sut nyt mun lukulistalle, kun taas tänne eksyin!! :D

  💗 nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huh tsemppiä kesäduuneihin! :) ja kiva kuulla, tervetuloa mukaan <3 - e

   Poista

Kiitos kommentista :) - e