tiistai 20. kesäkuuta 2017

Summer Bucket list!
              Moro!

Mun mielestä on kiva lukea jengin bucket listoja, mielenkiintosta kuulla mitä porukka tykkää kesäsin touhuta ja saa monesti hyviä ideoita itellekin :) Ajattelin siis kasailla tänne omaa listaa mitä musta olis siistiä toteuttaa, nää ei oo missään järjestyksessä eikä kaikkia välttämättä saa edes toteutettua, mut ei kait se haittaa..

- Käy katajanokan maailmanpyörässä! En oo koskaan tuolla käyny ja vaikka korkeet paikat ei ookaan kovin lähellä sydäntä niin toi jotenki kiinnostaa!

- Käy allas sea pool:issa , Vaikuttaa mielenkiintoselta paikalta! Pakko päästä käymään kesän aikana, ton maailmapyörän ja tän voiski helposti toteuttaa samalla reissulla :)

- Lohjan rantajamit on muodostunu joka vuotiseks perinteeks.
- Käy festareilla! Summer up:issa ollaan oltu ainaki viimeset 2 vuotta ja se olis nyttenki ihan hyvä vaihtoehto :)

- Veneile niin paljon ku mahollista! Oltiin veneellä kattomassa sitä lento näytöstä ja kyl se vaan on niin siistiä puuhaa!

- Käy Porvoossa. Oon kuullu ja lukenu et Porvoon vanha kaupunki on tosi kaunis, Olis siistiä käydä kattelemassa paikkoja itekin.

- Kukkiiko ne kirsikkapuut vielä? nekin pitäis nähdä!

- Tee terassi kierros Helsingissä tai jossain muussa kaupungissa!

- Käy piknikillä! Ihmisillä on ollu niin mageita piknik kuvia että pakko toteuttaa jonain kesäiltana porukalla, whos in?- Leiki porukalla kirkonrottaa tai jotain muuta vastaavaa pihalla! Tuntuu et nykyajan muksut ei ees osaa noita kaikkein parhaimpia leikkejä enää! Muistan omasta lapsuudesta kun kaikki muksut leikittiin aina yhessä ja oli ihan huippua.

- Edelliseen lisättynä, vietä aikaa muutenki ulkona! petangia, mölkkyä ja mitä näitä nyt on :D

- Mee mökille ja rentoudu!

Tossa nyt olis noita mitkä tuli äkkiseltään mieleen, jos teillä on kans summer bucket list tehtynä blogissa niin linkkaa ihmeessä kommentti boxiin :) Tiiä vaikka sais jotain muitakin ideoita!
Ihanaa juhannusta kaikille toivottavasti paistelis ees vähän aurinko! <3 - e


8 kommenttia:

 1. Kivan kuuloinen lista, Porvoon vanha kaupunki kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, se on suloinen paikka :) Oma listani löytyy http://www.lalalilja.fi/2017/06/kesan-2017-bucket-list.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! tsekkasin sunki listan ja kivoja juttuja sielläkin :) Porvoo on kyl pakko toteuttaa!

   Poista
 2. Ihania juttuja! Mäkin haluaisin käydä Porvoossa, ja toi maailmanpyörä ja allas sea pool houkuttelee kans. Pihaleikit kuulostaa niiiiin ihanalta<3

  VastaaPoista
 3. Toi kirkonrotan leikkiminen on mun ehdoton lemppari sun listasta! Aivan mahtava pihaleikki :)

  Täältä löytyy myös mun lista: https://minttuemilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tässä mun! :)

  Monia samoja kohtia, mutta se onkin niin, että kesällä picnicit, rantakahvilat yms ulkonaolo on vaan se juttu! :) Toki löytyy myös vähän erikoisempia suunnitelmia!

  Life à la Sara

  VastaaPoista

Kiitos kommentista :) - e